12.06.14 г.

Тиганички



Продукти:

3бр. яйца
3ч.ч. брашно
1ч.ч. натрошено сирене
1и1/2ч.ч вода
1ч.л. сода
1ч.л. сол
олио за пържене






Приготвяне:

Яйцата се разбиват заедно с натрошеното сирене. Добавя се солта и содата, след това водата и брашното. Бърка се до получаване на хомогенна смес, трябва да е по гъста от кексова смес. Олиото се загрява и с лъжица се сипва от сместа, пържи се от двете страни.



3 коментара:

  1. Анонимен6/29/2014

    Tova ne moje da stane bez kiselo nliako...?????

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/29/2014

    а аз мисля,че може киселото мляко е заменено с вода

    ОтговорИзтриване
  3. Аз ги правя без кисело мляко и стават много вкусни :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

linkwithin